lauantai 4. elokuuta 2012

Maastakäsittelyä ja sirkustemppuja

Kami on välillä alkanut olemaan parempaan päin. Taukoa on ollut jo jonkin verran ja Tiistaina Emma uskaltautui Kamin selkään. Kami meni puhtaasti tällöin, mutta keskiviikkona poni meni epäpuhtaasti, kun kävin sitä ratsastamassa. Minun veikkaukseni on kuitenkin tämä: samaisena päivänä ennen ratsastusta Kami oli hypännyt laidunaidan toiselle puolelle (tod. näk. oli melko iso loikka, koska poni pelkää sähkölankaa todella) -> liian suuri rasitus tauon jälkeen -> ontuu uudestaan. En tiedä, onko asia noin, mutta se onkin vain oma veikkaukseni.

Toissapäivänä juoksutin Kamia ja silloin se näytti olevan ok. Tänään päätin, etten vielä ratsasta, jotta poni on varmasti kunnossa. Jos kuitenkin Kami ontuu vielä huomenna, niin annan eläinlääkärin katsoa sitä samalla, kun Rusina rokotetaan. Jospa se olis pian ok.

Nyt olen sitten tehnyt jonkin verran maastakäsittelyä Kamin kanssa. Tänään (lauantaina 4.8.) opetin ponille kumarruksen alkeita. Ajattelin videoida vähän harjoitussessiota, joten tässä ala puolella on vähän kuvamateriaalia.




Niin, ja Emma ihanuus osti Kamille uudet päitset, kun se höpsö oli mennyt edelliset rikkomaan! Ihana Emma!





Ja punaisethan niitten päitsien pitää olla! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti