sunnuntai 12. elokuuta 2012

Töitä, töitä ja töitä...

Olen taas vaihteeksi ollut aika kiireinen. Tämän viikon olen ollut töissä ja nyt vasta sain kunnolla aikaa kirjoittaa tänne.

En jaksa sen tarkemmin kertoa viikon ratsastuksista kuin, että maanantaina ratsastin melko rennosti koulua (siirtymisiä ymv.) ja tiistaina Emma ratsasti kans melko rennon ja lyhyen koulutreenin. Keskiviikkona annettiin Kamille vapaa, että saa vähän totutella taas ratsasteluun tauon jälkeen. Torstaina Emma kävi ratsastamassa ja meni ihan perus koulutreeniä. Perjantaina kävin maastolenkillä Kamin ehdoilla; Kami sai mennä välillä niin kovaa kuin halusi, mutta tein myös aika paljon siirtymisiä. Lauantai oli vapaa ja nyt sunnuntaina Emma kävi taas ratsastamassa ja Kami oli kuulema mennyt oikein hienosti. :)

Maanantaista tehty video:


Perjantaina olin laittamassa Kamia kuntoon, kun kaviosta löytyi kiva yllätys; kivi, joka oli tosi kivasti jumissa! Kaviokoukku väänty, kun sillä yritin kiveä irrottaa. Otin toisen ja muutaman minuutan päästä se oli irti. Ihme, kun ei poni ontunut!

Ensi viikolla tulee hieroja Jetteriä hieromaan ja pyysin Helenaa kysymään, jos hieroja voisi vilkaista Kamia. On se kuitenkin hyvä tietää, jos poni on jumissa. Ensi viikolla siis nähdään, miten asia on: :)

4 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Oi, ihanaa! Tuntuu, ettei ketään oikein kiinnosta tää mun blogi, mutta kiva jos joitakin! Tervetuloa vaan lukemaan! :)

      Poista
  2. Auts.. Onpa ollu iso kivi, mut onneks ei oo poni ontunut. Itsekin yritän hommata hierojaa, niin katotaan, et onko pouni mistään jumissa.. Ainakin se vaikuttaa siltä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jeps... en nyt ole vielä kirjoittanut seuraavaa postausta, mutta Kami ontuu taas... En ythään tiedä miksi. Ihan hyvä, että se hieroja kuitenkin tulee sitten perjantaina. Jospa se löytäis jonkin syyn sille ontumiselle...

      Poista