maanantai 16. heinäkuuta 2012

Ikävä jo ennen lähtöä

Ensinnäkin ANTEEKSI kamalasti, kun en ole kirjoittanut vähään aikaan. Lähdin Ruotsiin poikakaverin luo viime viikon torstaina (5.7.) ja tarkoitukseni oli kirjoittaa sitä ennen keskiviikon treenistä Kamin kanssa. Aloitin kyllä kirjoittamisen, mutta siihen se sitten jäikin. Juuri nyt olen huoneessani ja kirjoittelen tätä loppuun ja lisäilen kuvia. Toivottavasti nautitte lukemisesta!

Keskiviikko - se viimeinen päivä, kun pääsin ratsastamaan ennen Ruotsiin lähtöä. Sitten yli viikko taukoa! EEEIIIIHHH.............! Oisinpa voinut ottaa Kamin mukaan!

Oltiin Helenan kanssa sovittu "treffit" ja pidettiin toisillemme tunnit; molemmat mentiin esteitä. Helena piti ensin tunnin minulle ja sen jälkeen minä Helenalle.

Aiheena oli laukanvaihdot ja istunta; ne, missä tunnen tarvitsevan eniten harjoitusta tällä hetkellä Kamin kanssa.

Ratsastin Kamin kuitenkin ensin pitkin ohjin ravissa ja laukassa isolla keskiympyrällä eteen-alas. Kami kuunteli hyvin ja meni oikein kivasti alkuverkan.




Seuraavaksi Helena laittoi minut menemään ravipuomeja. Kami oli aivan liekeissä ja puomien kohdalla tuntui kuin poni olisi ollut lentoon lähdössä! Nosti niin hyvin jalkoja, että en meinannut pysyä ponin perässä ja meinasin kaatua liikaa eteen, sillä tuntui kuin Kami olisi halunnut kaahata hurjaa vauhtia eteenpäin, vaikka se sitten puomien kohdalla kohdisti kaiken sen vauhdin ylöspäin. Hupsu se on. Mutta hienosti meni! :D

Ilme kertoo paljon vauhdista :D


Seuraavana tultiin muutamia esteitä erilaisilla teillä. Pienin oli tukki, joka tultiin ensimmäisenä ja siitä heti sen jälkeen kaarevalle reitillä tultiin 70cm pystylle. Kami oli aivan ilmiliekeissä! Hurja poni yritti kaahata vaikka kuinka! Mutta tehtävä onnistui muuten hyvin. Sitä toistettiin pari kertaa ja sitten tultiin suunnanvaihtoestettä, jota pienennettiin välillä siten, että loppuvaiheessa se oli pelkkä puomi. Tehtävä oli vaikea, sillä Kami ei oikein osaa vielä vaihtaa laukkaa laukassa. Tämä oli oikein hyvä harjoitus Kamille, joten lisäsimme vielä alussa hypätyt esteet mukaan tehtävään.







Loppuvaiheessa puomille tuli oikein hieno vaihto, joten lopetimme tehtävän siihen. Tein loppuravit ja se oli siinä.










Hoidin Kamin varusteet pois ja harjasin ponin pikaisesti. Annoin vielä pienen leivänpalasen ja lähdin haikeinmielin kotiin. Kello oli jo niin paljon, että Helena lupasi kylmätä Kamin jalat ja laittaa ponin myös ulos.







Sinne jäi poni... Voi kauhea, millainen ikävä jo ennen lähtöä!

No, mutta Helena lupasi pitää Kamista huolen koko viikon. Voitte lukea Kamin ja Helenan viikosta Helenan omasta blogista: http://teamsuokkipojat.blogspot.fi/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti