tiistai 12. kesäkuuta 2012

Kaikki hyvin(kö?)

Sunnuntaina Kami sai lepopäivän. Maanantaina menin röntgeniin ja lääkärintarkastukseen kuulemaan lopullisen tuomion; kädessä ei ole murtumaa, mutta mainittuani yskästä ja flunssasta, jotka ovat jatkuneet jo aika kauan, pisti lääkäri minut keuhkokuvauksiin ja siitä selvisi, että minulla on keuhkotulehdus. Lopputulos: 7 päivää saisaslomaa ja antibioottikuuri.

Päätin, että lähden ratsastamaan, eikä se vanhempiani haitannut. Olihan käsi jo varmistettu muuten terveeksi, hirveitä mustelmia ja turvotusta lukuunottamatta.

Tallille päästyäni törmäsin Heltsuun pitkästä aikaa; Heltsu oli lähdössä Jetterillä maastoon. Kysyin, jos voisin liittyä Kamin kanssa seuraan ja se kävi hyvin. Laitoin Pounin nopeasti valmiiksi ja sitten lähdettiin!

Heltsu oli suunnitellut lähtevänsä pitkälle n. 15km lenkille, mikä on tullut joskus aiemminkin kierrettyä, niinpä lähdettiin sitä reittiä. Eteen tuli ojia ja hieman soisempia metsiä, mutta niistä päästiin yli. Jos emme olisi tunteneet reittiä, emme olisi varmaankaan uskaltautuneet niiden soisimpien kohtien yli. Kamia jännitti hurjasti mennä niistä, joten kiitin hurjasti, kun Poni suostui niiden yli menemään.

Matka taittui kivasti ja hepat olivat koko matkan innoissaan ja välillä hädin tuskin  käsissä pysyivät. Oli hauskaa! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti